VACATURE: STAGIAIR(E) EVENTMANAGEMENT

FUNCTIE: STAGIAIR(E) PROJECTMANAGER EVENTS (20 – 32 UUR)

WIE ZIJN WIJ?
Niquell is een evenementenbureau dat al meer dan 12 jaar grote en kleinschalige bedrijfsevenementen als openingen, open dagen, congressen en evenementen voor medewerkers en relaties organiseert. Maar ook voor online en hybride events ben je bij Niquell aan het juiste adres! Niquell beschikt namelijk over een eigen evenementenplatform genaamd MEEPLE. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij mooie momenten die iedereen bijblijven. Monique Huizenga en Myrthe Strijker zijn de eigenaren van het bedrijf dat is gevestigd in Hoogeveen. Samen met 4 enthousiaste collega’s wordt gewerkt aan de voorbereiding en uitvoering van de evenementen. Binnen afzienbare tijd beschikt Niquell over een spiksplinternieuw kantoor in Hoogeveen, wat grenst aan de op- en afrit van de A28 en aan het treinstation in Hoogeveen (15 minuten lopen vanaf station). In verband met veel nieuwe aanvragen, zijn wij per september op zoek naar een enthousiaste gedreven stagiair(e) die wij graag meenemen in de wereld van onze evenementen.

WAT GA JE DOEN?
Als stagiair(e) bij Niquell sta je midden in de organisatie, je bent de spin in het Niquellweb. Naast dat je betrokken bent bij het aanvraag traject, neem je de telefoon op, werk je aan presentaties en maak je onze creatieve concepten visueel. Van de concept fase tot het eindproduct ben jij betrokken bij het project. Als onderdeel van ons team ben je uiteraard ook tijdens onze events aanwezig om ons te ondersteunen en de beste versie van jezelf te laten zien. Daarnaast heb je contact met leveranciers en opdrachtgevers. Je vraagt offertes op bij partijen voor horeca, entertainment en andere faciliteiten en onderhoudt dit contact. Gemaakte afspraken leg je vast in het draaiboek. Jij, als eventmanager, zal uiteraard ook draaiboeken moeten opstellen. Daarbij werk je geheel volgens planning en behoud je het overzicht op alle (lopende) afspraken. Naast je werkzaamheden op evenementenvlak krijg je bij Niquell ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan met vormgeving en sociale media. En uiteraard ben je creatief ingesteld.

WIE BEN JIJ?

  •  Jij bent communicatief sterk en een échte teamplayer;
  • Jij bent leergierig en proactief ingesteld;
  • Jij bent iemand die van aanpakken houdt en zijn/haar taken met precisie uitvoert;
  • Jij bent stressbestendig, enthousiast en representatief;
  • Jij hebt ervaring met het Microsoft Office pakket;
  • Jij hebt affiniteit met Instagram, Facebook, LinkedIn en Canva;
  • Jij beheerst goed de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

NIQUELL BIEDT
Een leerzame meewerkstage waarin wij jou de nodige begeleiding geven in een klein én gezellig team, maar ook zeker zelfstandigheid aanbieden. Ook bieden wij je een marktconforme stagevergoeding aan. Onze voorkeur gaat uit naar een stageperiode van minimaal 20 weken startende in september 2022. 

Mocht er in jouw situatie sprake zijn van een andere start- en eindetijd van je stageperiode, laat je dan niet weerhouden om contact met ons op te nemen!

SAMEN MOOIE MOMENTEN CREËREN?
Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en lijkt het je leuk om binnen ons dynamische bedrijf samen mooie momenten te creëren? Mail dan je motivatie en sollicitatiebrief naar info@niquell.nl en wie weet nodigen wij jou uit voor een persoonlijke kennismaking. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Huizenga of Myrthe Strijker via 085 – 004 30 24.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE