Referenties

Het is fijn samenwerken met Myrthe en Monique. Het afscheidsconcert voor en van de inwoners van de gemeente De Marne (ten behoeve van de herindeling naar de nieuwe gemeente Het Hogeland) was een indrukwekkende en memorabele avond. Ik kan iedereen aanraden met deze twee fantastische professionals samen te werken of het uit handen te geven

Kiki Slijkhuis - gemeente De Marne

In samenwerking tussen GGZ Drenthe, VNN, Cosis, Accare en Niquell hebben we in juni 2019 een gecombineerd congres/ festival neergezet: het FACTIVAL. Mede dankzij het enthousiasme van Niquell, en hun kennis van de GGZ en van de regionale markt werd het een bruisend tweedaags feest. Ik kan iedereen die iets te organiseren heeft Niquell aanbevelen!

Sanne Hiehle - FACTIVAL Assen

Wij willen jullie enorm bedanken voor de organisatie van onze eindejaarsbijeenkomst. Ontzettend goed gedaan, alles was tot in de puntjes verzorgd en jullie konden onze input en verhalen heel goed vertalen naar een theatershow waarbij precies de juiste snaar werd geraakt.

Tessa Kluter - Veiligheidsregio Drenthe

Niquell is een bureau met zeer bevlogen organisatietalenten met oog voor detail. Met name als het gaat over events in de zorg. Ze gaan voor je door het vuur om mogelijk te maken wat maar mogelijk is! Onderscheidend, zeer flexibel. Een fijne samenwerkingspartner, betrouwbaar en een professioneel bureau.

Annette Jansen-Brandsema - Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Niquell heeft organisatie van de modeshows op de Herfstfair in Havelte voor haar rekening genomen. Met onaflaatbare energie en doorzettingsvermogen heeft Niquell zich ingezet. Fantastisch, een feest om mee samen te werken!

Anneke Boekee - B-Event
IMG_2740

Niquell heeft ons met een aantal evenementen ondersteund: open huizen en officiele openingen. Niquell is vasthoudend, communiceert goed, komt afspraken altijd na, houdt goed overzicht en is plezierig in de omgang naar alle partijen waar ze mee te maken hebben.

Audrey van den Berg - Icare

Een mooi klein fietsevenement met mooie routes en gezelligheid. Het is ieder jaar een feest om mee te doen.

Quote van deelnemer - Trappen Happen Stappen

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE