Symposia Iworks & WeWorks

Project

‘Het nieuwe (samen)werken in de zorg’, dat is één van de thema’s van het Zorg Innovatie Forum. Een thema dat vraagt om te laten zien en te laten ervaren waar het over gaat: samenwerken. niquell nam de uitdaging aan om dat waar te maken.

Resultaat

Een tweetal bijeenkomsten: Iworks en WeWorks. Het eerstgenoemde was een project samen met Healthy Ageing Network Noord Nederland. Zorgorganisaties en ICT-bedrijven brachten hun beeld van het ‘nieuwe (samen)werken in de zorg’ voor het voetlicht. Een broedplaats voor innovatie en verbetering van de zorg. Als vervolg op dit succes is WeWorks georganiseerd, waar samenwerking met andere partijen centraal stond. Met thema’s als ontwikkelingen in de ouderenzorg, i-pad-ontwikkelingen en nieuwe instrumenten zijn ook hier nieuwe ideeën en discussies ontstaan.

Hoe is het beleefd?

‘niquell is geweldig in het organiseren van evenementen. De dames zijn heel zelfstandig en met veel eigen initiatief zorgen zij dat je als opdrachtgever kunt terugzien op een fantastisch evenement. Daarnaast zijn ook heel goed met het inzetten van social media om meer deelnemers te trekken en weten zij op een plezierige manier sponsporen te werven en te binden. Kortom, niquell is een veelzijdige en ervaren organisator van evenementen die meer biedt dan haar concurrenten. Je kunt gewoon alles aan niquell overlaten en het komt goed – van de eerste voorbereidingen tot de laatste nazorg!’ – Noor van Leeuwen.

Recente niquell evenementen en projecten