Eindejaarsbijeenkomst

Project

Men wilde de medewerkers van de Veiligheidsregio Drenthe graag bedanken voor de inzet in de afgelopen jaren en dat wilden ze graag met een eindejaarsbijeenkomst. Niquell dacht mee ten aanzien van het programma en pakte de daadwerkelijke organisatie van de bijeenkomst op.

Resultaat

Een gezellige avond met lekker eten en een hilarisch theaterprogramma waarbij ook ruimte was voor serieuze terugblikken. De visie voor het nieuwe jaar werd uitgesproken waarna het feest swingend eindigde onder muzikale begeleiding van de huisband.

Hoe is het beleefd?

‘Wij hebben hier volop nagenoten van de avond en ontzettend veel positieve reacties ontvangen van medewerkers. Daar zijn we ontzettend blij mee want zoals jullie merkten vonden wij het wel wat spannend hoe zo’n opzet voor de eerste keer zou vallen. Wij willen jullie dan ook enorm bedanken voor de organisatie. Echt ontzettend goed gedaan, alles was tot in de puntjes verzorgt en jullie konden onze input en verhalen heel goed vertalen naar een theatershow waarbij precies de juiste snaar werd geraakt. Enorm bedankt en wij kijken uit naar de volgende samenwerking!’ – Tessa Kluter

Recente niquell evenementen en projecten