Officiële opening en open dag

Project

‘De Vecht’, dat is de naam van het woonzorgcentrum dat de Noord Nederlandse Coöperatie van Zorginstellingen (NNCZ) in 2012 neerzette. Een plek voor goed wonen, met goede zorg. Die dag mocht niet ‘zomaar voorbij gaan’, vond men bij NNCZ. Daarom organiseerde niquell een opening én een open dag.

Resultaat

Burgemeester Loohuis was degene die op 5 mei graag officieel ‘de Vecht’ opende. De openingshandeling? Die bestond uit het uitdelen van champagne vanaf een kroonluchter. De deuren stonden met dat bruisende startsein wagenwijd open voor wie er maar een kijkje wilde nemen. Bewondering was het resultaat.

Hoe is het beleefd?

‘In de voorbereidingen van de opening konden we goed onze wensen kenbaar maken. Ook vanuit Niquel kwamen er enthousiaste en creatieve ideeën waarbij rekening werd gehouden met verwachtingen en wensen vanuit de organisatie. Tijdens opening was alles goed onder controle zodat we als management van locatie de Vecht ook konden genieten van alle feestelijkheden. Het hele proces werd vakkundig begeleid’ – Erna van de Molen.

Voor NNCZ hebben wij ook de officiële opening en de open dag van locatie Wolfsbos verzorgd.

Recente niquell evenementen en projecten