Coördinatie finale

Project

Veelbelovende ondernemers uit Groningen, Drenthe en Friesland een flinke stimulans geven. Dat is het doel van dé Jonge Ondernemersprijs (JOP) van het Noorden. De prijs geeft de winnaar erkenning als ondernemerstalent en stelt hem/haar in staat zich te onderscheiden van andere ondernemers. niquell werd door de JOP-organisatie gevraagd om het programma voor de bijeenkomsten van de JOP uit te schrijven en te coördineren.

Resultaat

Het traject van de JOP bestaat uit drie bijeenkomsten, waarbij de eerste twee als kick-of gezien kunnen worden en de laatste als de grote finale. In de aanloop maken de deelnemers, sponsoren en juryleden op een originele maar tegelijkertijd ook efficiënte manier kennis met elkaar. Daarnaast moeten ze zichzelf zodanig neerzetten dat ze een plek verwerven in de finale. De beste zes strijden op de finale tegen elkaar om zich een jaar lang dé jonge ondernemer van het Noorden te mogen noemen.

Hoe is het beleefd?

‘Samenwerken met Monique van niquell is een feest! Monique is gedreven, duidelijk, flexibel, betrouwbaar en staat haar vrouwtje. Ze ontzorgt de opdrachtgever en zal er alles aan doen om haar werk tot in de puntjes uit te voeren. Naast voornoemde punten ook nog een vrouw met een groot gevoel voor humor. Kortom: werken met Monique betekent, de mouwen op stropen en gáán, zoveel mogelijk lachen en een topresultaat halen. Wat wil je nog meer!?’ – Dorothea Piek

Recente niquell evenementen en projecten