Officiële opening en open dag

Project

Mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen, maar voor wie toch een prettige leefplek ingericht is. Dat is de kleinschalige woonvoorziening ‘Kloosterakker’ in Assen. Toen het woonproject haar deuren opende, zorgde niquell voor een markering in de tijd én dat mensen uit de omgeving kennis konden maken.

Resultaat

‘U hoeft niet langer naar binnen te gluren, kom gezellig een kijkje nemen!’, was de openingsleus. De genodigden keken met open mond naar boven, toen een zwevende zangeres een op maat geschreven lied zong. Op de speciaal ingerichte informatiemarkt konden ze vervolgens informatie inwinnen van diverse organisaties. En natuurlijk de inrichting bekijken…

Voor Icare hebben wij ook de officiële opening en open dag voor de locatie ‘Ceresstaete’ en de locatie ‘t Beurtschip’ verzorgd.

Hoe is het beleefd?

‘De dames van niquell zijn deskundig, erg enthousiaste en zetten zich volledig in voor de opdrachten. Door de brede ervaring hebben zij een belangrijke meerwaarde bij de ontwikkeling van evenementen’ – Bert Hogeboom.

Recente niquell evenementen en projecten