Beursvloer

Project

Hoe krijg je ondernemers in Assen zover dat ze (meer) Maatschappelijk Verantwoord gaan ondernemen? Met het antwoord op die vraag houdt de Stichting AssenvoorAssen zich in ideeën én uitvoering bezig. Een voorbeeld daarvan is de jaarlijkse Beursvloer Assen. niquell verzorgt de organisatie en borgt de voortgang.

Resultaat

Een ‘beursvloer’ waarbij vragers en aanbieders met elkaar hun maatschappelijke behoeften ‘verhandelen’. Doel is steeds weer het sluiten van zoveel mogelijk matches (met gesloten portemonnee). Voorbeeld: een bedrijf heeft vijf computers over, die een maatschappelijke organisatie goed kan gebruiken. In ruil daarvoor mag het bedrijf vier keer volledig verzorgd komen vergaderen bij die maatschappelijke organisatie. Tijdens de Beursvloer van 2014 zijn 106 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van ruim € 120.000,-.

Hoe is het beleefd?

‘Tussen de opdracht voor een evenement en een klinkend resultaat staat een geweldig team: niquell regelt het. Voor de Stichting Assen voor Assen heeft niquell de Beursvloer Assen georganiseerd. Met veel enthousiasme, professionaliteit en pit werd er een geweldig evenement georganiseerd en werden de vrijwilligers geregisseerd. Soepel, ervaren, creatief en alle zorg uit handen nemend. Aanrader!’ – Astrid Odile de Visser.

Bekijk het gefilmde verhaal van de Beursvloer 2014

En verder…..voor AssenvoorAssen organiseren wij ook de jaarlijkse MVO Conferentie en de bijeenkomsten van het MVO Platform.

Bekijk andere succesverhalen