Over niquell

Niquell is het evenementenbureau van organisatietalenten Monique Huizenga en Myrthe Strijker. Wij worden bij de organisatie en uitvoering geholpen door organisatietalent Rienk Kluiving

Kenmerken

CREATIEF
Elk evenement en elke locatie is anders. Door creatief om te gaan met de middelen en materialen die wij hebben weten we elk evenement een eigen karakter te geven.

ENTHOUSIAST
Het is onze passie dat wij mensen helpen bij het creëren van mooie
momenten, waar zij energie en inspiratie uit kunnen putten.

DIENSTBAAR
Wij werken voor onze klanten en zij krijgen hun eigen mooie moment. Wij zijn de partij die de klant helpt om dat mogelijk te maken.

DOORTASTEND
We zijn ondernemend, energiek en durven krachtig op te treden om zo de controle te houden, waardoor alles op het juiste moment op de juiste plek valt.

team niquell

Monique Huizenga

Altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de horeca, vervolgens in de zakelijke dienstverlening en de zorgsector heb ik besloten om zelf verder te gaan en heb ik in 2010 Niquell opgericht.

Een evenementenbureau met een breed netwerk in zowel de zorg als bij overheidsorganisaties en bedrijfsleven. Naast het organiseren van evenementen zetten we ons inmiddels ook in als coördinator van grootschalige regionale en landelijke projecten.

Ik ben iemand die graag mensen verbindt, altijd op zoek is naar nieuwe ideeën en enthousiast meedenkt.

Myrthe Strijker

Na mijn HBO-opleiding Communicatie heb ik de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen met succes afgerond. Naast mijn opleiding heb ik me altijd bezig gehouden met het organiseren van evenementen in de breedste zin van het woord. In 2011 ben ik met veel energie aan de slag gegaan bij Niquell om vervolgens in 2014 toe te treden als vennoot binnen het bedrijf. Mijn kracht ligt op het uitvoerende vlak.

Ik ben een enthousiaste alleskunner, schakel snel en zorg dat evenementen en projecten tot in de puntjes verlopen.

Rienk Kluiving

De creatieveling van Niquell. Na mijn studie Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen ben ik werkzaam geweest in de reclamewereld en de standbouw. Al voor mijn HBO-opleiding ben ik gestart als zzp-er in de grafische vormgeving, webdesign en informatiesystemen. Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door grote theaterproducties en evenementen. Na meerdere projecten als projectleider en aanjager te hebben uitgevoerd ben ik inmiddels onderdeel van Niquell en zorg ik voor vernieuwende en frisse ideeën.

Ik heb oog voor detail, ben creatief en het hoog leggen en houden van de lat zijn eigenschappen die mij kenmerken.

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Geïnspireerd geraakt?
Neem contact op

Maak een afspraak!

we nemen z.s.m. contact met je op

Aanmelden

(Gratis) Demo MEEPLE