Over Niquell – Evenementen & projecten Noord-Nederland

Niquell is het evenementen- en projectenbureau van organisatietalenten Monique Huizenga en Myrthe Strijker. Zij worden bij  de organisatie en uitvoering van de evenementen begeleid door diverse samenwerkingspartners onder ander op het gebied van fotografie en audiovisuele middelen.

Waarom evenementen?

Door het organiseren van een activiteit of evenement wordt aan nieuwe, mooie of oude gebeurtenissen aandacht geschonken.

Niquell helpt:

  • Om de verbinding tussen medewerkers en relaties te vergroten
  • Kennis te delen
  • Nieuwe relaties te leren kennen
  • De aandacht te verleggen
  • Of om die speciale momenten in het leven te markeren

Wij zijn er voor mensen die een idee hebben. En voor mensen die nog helemáál geen idee hebben.

Mooie momenten

Elk evenement en elke locatie is anders. Door creatief om te gaan met de beschikbare middelen en materialen, weten we ieder evenement een eigen karakter te geven. Het is onze passie u te helpen bij het creëren van mooie momenten. Of het nu gaat om een brainstormsessie of een groot (bedrijfs)feest. Met alles wat wij doen, willen wij deelnemers inspireren en motiveren. Wij zijn ondernemend, energiek en durven krachtig op te treden. Zo zorgen we ervoor dat alles op het juiste moment op de juiste plek valt. Niquell staat voor mooie momenten die bijblijven. Samen maken we die blijvende herinnering!

Monique Huizenga

“Wij zijn dan een vrouwenteam, maar wij staan ons mannetje. We werken hard en halen in creatieve én organisatorische zin alles uit een project. Energiek en doortastend. Dat zit in ons DNA. Het verhaal dat daar altijd weer uit voort komt, dat vind ik prachtig. Elke keer weer geniet ik, vanuit de coulissen, hoe daar een uniek moment wordt beleefd. Door de mensen om wie het gaat.”

Myrthe Strijker

“De uitdaging zit hem altijd weer in de creatieve manier om de middelen en mogelijkheden in te zetten. Om aan elk evenement een eigen en onderscheidend tintje te geven. Dat geeft me ontzettend veel energie. Monique en ik – en de mensen die wij per project inzetten – delen een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ik bied volop die extra handjes om alles op z’n plek te laten vallen.”